dijous, 10 d’octubre de 2013

Loteria 2013

Benvolgudes famílies i tutors,

Aquest any des de l'AMPA hem decidit fer loteria i temptar la sort.

El número que juguem es el 61646 i ens agradaria que tots col·laboreu en la venda de les paperetes i/o talonaris. Podeu contactar amb els membres de l'AMPA per tal de fer-vos el lliurament dels talonaris.

S'han fet dos tipus de talonaris, tots de 25 paperetes. Uns de 10 EUR per papereta (es juguen 8,50 EUR amb un donatiu de 1,50 EUR per l'AMPA) i la resta de 5 EUR per papereta (es juguen 4,25 EUR amb un donatiu de 0,75 EUR per l'AMPA).
Es portarà un estricte control dels talonaris lliurats (tots estan numerats) a cada família, per part del nostre tresorer.

La data límit per la recollida dels diners, serà el 10 de desembre. Si algú ho te venut abans d'aquesta data, ho podrà lliurar i com no, demanar més talonaris. En el cas de que no es vengui tot el talonari, s'hauran de lliurar els diners recaptats juntament amb la resta del talonari no venut.

El lliurament s'haurà de fer als membres de l'AMPA que normalment estan la porta, a les hores d'entrada i sortida dels alumnes. També ho podreu fer directament a la secretaria de l'escola.

El diners recaptats, seran destinats a millores que des de l'AMPA volem impulsar perquè les nostres filles i fills tinguin les millors condicions possibles d'aprenentatge. Durant l'assemblea informarem de projectes que tenim per desenvolupar o en els que ja s'està treballant.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.