PREMIS JOCS FLORALS DEL DISTRICTE DE GRÀCIA 2012

Alguns nois i noies de la classe del Castanyer van voler participar als Jocs Florals d'escoles ordinàries del districte de Gràcia. Van presentar treballs de prosa i poesia de tema lliure.

El dijous, 17 de maig, tots els participants junts amb la seva tutora van ser convidats a la biblioteca Jaume Fuster a l'acte de lectura i lliurament de premis.

La Vera va guanyar el 1r premi de poesia en la categoria de 2n cicle de primària. Tots els primers premis de poesia i prosa de les diferents categories, seran publicats en un llibre que enviaran els diferents centres del districte.

El jurat estava format per persones del món literari i pedagògic. Els primers premis de poesia de les diferents categories van ser llegits per Mercè Sesé i Pere Ventura.

 
L'acte va estar amenitzat pels alumnes del "Programa d'estudis Music Activa", i la sra. Maite Fandos, regidora del districte de Gràcia va fer la cloenda de l'acte.

Els premis de cada categoria seran presentats pel districte de Gràcia als Jocs Florals Escolars de Barcelona Ciutat, que organitza el Consorci d'Educació de Barcelona.

FELICITATS VERA!!!LES MEVES MAMES

Jo tinc dues mames,
la de la panxa 
i la del cor.
Una em va posar els ulls i
la boca a la cara.
l'altre m'estima cada dia
i em posa el somriure a la boca
i la llum als ulls.
La meva "mama", la del cor,
és meva per sempre.
L'estimo molt, molt i molt.
A la "mama" de la panxa,
li haig de donar les gràcies 
per portar-me al món i
conèixer així a la "mamita" del cor.